Background

Meubelmakerij

 

Op maat gemaakte meubels en toebehoren

Op maat gemaakte meubels

Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij in staat op diverse op maat gemaakte meubels te maken. Of het nou gaat om een verrijdbare (vergader) tafel of een op maat gemaakt terras voor de horeca, er is van alles mogelijk.

Utrechtse Boomstamtafel

Bij de Bouwloods hebben we een aantal gezaagde bomen liggen die zijn gekapt in Utrecht. Nadat deze stammen een aantal jaar zijn gedroogd, is het nu mogelijk om hiervan prachtige, op maat gemaakte tafels te maken.

Ronde tafel – Iep

Een op maat gemaakte ronde tafel van Iepenhout. Massief houten stammen zijn in eerste instantie op maat gezaagd en verlijmd. Vervolgens met onze CNC machine in een ronde vorm gefreesd om de tafel vervolgens handmatig af te werken, schuren en te lakken.

Vergadertafel

Deze vergadertafels zijn gemaakt van massief Plataan in combinatie met een mat-zwarte stalen onderstel. In opdracht van Calibris zijn er meerdere meubels gemaakt waaronder deze vergadertafels.

Verrijdbare vergadertafel

Een op maat gemaakte (verrijdbare) vergadertafel met een standaard afmeting van 210 x 100 x 75cm voor 8 personen. Ook in duo te bestellen voor in totaal 14-16 personen! Netjes afgewerkt en gelakt voor een mooie uitstraling. Meerdere formaten mogelijk.

Bartafel

Een op maat gemaakte bartafel van massief Plataan in combinatie met een steiger buizen onderstel. Een blad van 190 x 90 en 105cm hoog, gemaakt voor de kantine van Calibris advies. De bartafel heeft aan één kant het karakteristieke boomstamprofiel behouden.

Verbouwing op maat

Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen we uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren, zoals het verbouwen van een zolder. Van tekening tot aan de realisatie hebben we onder andere een op maat gemaakte trapkast en een vide gebouwd.

Utrechtse Boomstamtafel

Een op maat gemaakte eettafel van Utrechts hout. Zowel te gebruiken als luxe bureau, vergader- of eettafel. Kom gerust bij ons langs om je eigen hout, formaat en type onderstel uit te kiezen, vervolgens zullen wij de tafel voor jou produceren en in elkaar zetten.

Dressoir & wandplank

Op maat gemaakt dressoir met creatieve wandplank. Het dressoir en de wandplank zijn gemaakt van Utrechts Plataan, het kastje van Berken Multiplex.

Terras Brouwerij Maximus

Op 20 fietsminuten van hartje Utrecht, aan de rand van De Meern, bevindt zich één van de jongste brouwerijen van Utrecht, Brouwerij Maximus. Het gezellige café ligt naast een appelboomgaard en heeft een groot, zeer zonnig terras op het westen en zuiden. Het terras en het interieur van de brouwerij hebben wij vervaardigd.

Verrijdbare eettafel

Gemaakt van massief Plataan in combinatie met een verrijdbaar onderstel van steigerbuizen. Met een afmeting van ca. 80cm breed en 300cm lang een zeer ruime eettafel om met meerdere collega’s tegelijkertijd te lunchen!