De Bouwloods zoekt een ervaren leermeester

Stichting Bouwloods Utrecht biedt in haar timmerwerkplaats in het stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht-West werkervaring en een opleiding in de houtbewerking voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door het aanleren van vakvaardigheden en sociale vaardigheden, zoals arbeidsritme en collegialiteit ontstaat nieuw toekomstperspectief en de mogelijkheid op een baan.

Onze nieuwe leermeester heeft werk- en levenservaring en combineert een passie voor werken met hout met passie voor mensen. Onze ideale kandidaat heeft geduld en legt onze deelnemers werkzaamheden uit door mee te werken, voor te doen of instructie te geven. Daarnaast heeft hij of zij commerciële vaardigheden en een netwerk, vergaart opdrachten, staat klanten te woord en maakt offertes voor producten en werkzaamheden die onze timmerwerkplaats kan leveren. Onze nieuwe collega kan goed plannen, kijkt vooruit en is flexibel. Want bij de Bouwloods is elke dag een avontuur.

Bij de Bouwloods werk je in een kleine en informele organisatie. Een organisatie die een belangrijke maatschappelijke taak heeft: mensen met een bijzondere levensloop aan het werk helpen in de houtbranche. Voor meer informatie over de Bouwloods zie www.stichtingbouwloods.nl.

Telefonisch informatie inwinnen kan van maandag tot en met donderdag.

Sollicitatiebrieven met cv kunnen voor 15 juni ter attentie van de directeur (Martin Vastenhout) naar: info@stichtingbouwloods.nl of Stichting Bouwloods Utrecht Pratumplaats 2 3454 NA DE MEERN.

224

De Bouwloods maakt schuren, afdaken, brandhouthokken en zonweringen. Dat kan in alle mogelijk combinaties en in alle soorten en, maten. Dit voorjaar maakten we een afdak in Amerongen, een schuur met...

222

Voor Rijkswaterstaat heeft de Bouwloods 12 buitenbanken gemaakt. Die banken zijn en worden geplaatst in de uiterwaarden van de grote rivieren. De banken kijken uit op alle projecten die de laatste jaren...

221

De Bouwloods heeft in opdracht van de gemeente Utrecht de palissade rondombij de Romeinse wachttoren afgemaakt. Een deel daarvan is scharnierend gemaakt zodat dit als toegangspoort kan dienen.

...

219

Er is een nieuwe ingang voor het Máximapark bijgekomen. Aan de Esdoornlaan is een nieuwe brug gemaakt. De Bouwloods maakte de houten opbouw. Onze deelnemers hebben er met veel plezier aan gewerkt en veel...

177


LEERLING TIMMERLIEDEN (M/V)

VANAF 16 JAAR

 

...