Foutmelding

Het bestand kon niet aangemaakt worden.
Contact

De stichting Bouwloods heeft ten doel: het bieden van werkervaring en scholing aan mensen met een afstand tot arbeidsmarkt en hen te helpen bij het herintreden in die arbeidsmarkt en voorts al hetgeen wat met het een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Het bestuur van de stichting Bouwloods verricht zijn werkzaamheden onbezoldigd en ontvangt daarvoor geen vergoedingen.

De Bouwloods is van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 open voor publiek. U kunt de vorderingen aan onze projecten dan bekijken. U kunt ook langskomen om te informeren of wij opdrachten voor u kunnen uitvoeren.

Ook groepsbezoeken en bedrijfsborrels zijn op afspraak mogelijk.

De stichting Bouwloods is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De Bouwloods is daarmee een 'goed doel'. Met een gift aan de Bouwloods ondersteunt u onze doelstelling en helpt u mensen aan een opleiding en baan. Giften aan de Bouwloods zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Via onderstaande pdf documenten kunt u inzicht krijgen in wat wij doen (Jaarverslagen), wat wij van plan zijn (Beleidsplan), hoe wij onze middelen inzetten (Jaarrekeningen) en wie daarvoor verantwoordelijk zijn (Bestuurssamenstelling).

Adresgegevens

Stichting bouwloods Utrecht
Pratumplaats 2
3454NA De Meern (Utrecht)
Tel. 030 677 50 55
info@stichtingbouwloods.nl
www.stichtingbouwloods.nl

Rabobank IBAN

NL59 RABO 0369 2023 33

BIC: RABONL2U
KvK Utrecht 30172002
RSIN 8098.72.389

 

Locatie

Javascript is required to view this map.

Contactformulier